Vraag & aanbod

Vraag & aanbod in de zorg

Zorgaannederland is een zorgmatching bureau, uw partner in de zorg die de juiste match weet te maken tussen opdrachtgever en zorgverleners.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van zorgwerkers die stuk voor stuk jarenlang in de zorg actief zijn. Wij hebben alle lagen van de zorg gezien en hebben hierdoor een helder beeld van de zorgvraag. Wij hebben door de jaren heen bij verschillende organisatie gewerkt. Zowel als vaste kracht als op oproepbasis. Hierdoor kunnen wij snel inschatten hoe complex een zorgvraag is en wie wij hieraan moeten koppelen. Door de jarenlange ervaring in de zorg hebben wij ook veel pijnpunten gezien en gehoord bij de instellingen en zijn wij scherp op het voorkomen hiervan.

Waarom zijn wij zelf een zorgbureau gestart?

De reden dat wij ervoor hebben gekozen om het heft in eigen handen te nemen, is at wij door het gebrek aan goede zorgwerkers zelf ook werden belemmerd in ons werk. Deels kwam dit vaak doordat het aantal wisselingen qua oproepkrachten te groot was en deels doordat de geplaatste oproepkrachten niet met de juiste informatie naar een locatie werden gestuurd.

Wij vinden daarom dat kwaliteit vóór kwantiteit komt en dat wanneer je kwaliteit weet te waarborgen de aantallen vanzelf zullen groeien. Daarom werken wij altijd met dezelfde gezichten en voeren wij zowel met de opdrachtgever als met de opdrachtnemer periodiek evaluatiegesprekken. 

Ons aanbod

Wij beschikken over een ruime database aan zorgverleners die stuk voor stuk gediplomeerd en gecertificeerd zijn. Alle aangesloten zorgverleners hebben een ruime werkervaring en zijn echte aanpakkers. Wij kennen alle zorgverleners persoonlijk en weten waar hun kracht ligt. Dat maakt dat wij snel en doeltreffend kunnen selecteren en uitzenden. 

Wij leveren zorgverleners in de:

  • GGZ
  • HGZ
  • Verslavingszorg
  • Psychiatrie
  • Gehandicaptenzorg
  • Jeugdzorg
  • Daklozenopvang
  • Ouderen- en thuiszorg

Zorgaannederland 

Heeft u een personeelsvraagstuk? Zoekt u een nieuwe uitdaging in de gezondheidszorg? Of heeft u een zorgvraagstuk? Dan zijn wij voor het juiste zorgservicebureau die voor u van betekenis kan zijn. Wij bieden een breed pakket van zorg aan huis en in zorginstellingen.

Voor instellingen werven en selecteren wij de juiste zorgprofessionals en voor de zorgprofessionals brengen wij deze in contact met instellingen voor een passende opdracht.

Als opdrachtnemer bent u zelf de baas over uw werktijden en de hoeveelheid uren. 

Iedere zorgvraag is uniek. Wij hebben het onze missie gemaakt om voor iedere zorgvraag een passende zorgtopper te vinden. Het is nooit zo belangrijk geweest om met zorg naar de zorg te kijken. De zorgvragen worden met de tijd complexer en samen blijven evalueren en groeien is daarom noodzakelijk. 

Door corona is iedereen anders naar de zorg gaan kijken. Ook wij bij Zorgaannederland  verwachten dat mede door vergrijzing de zorgvraag zal aanhouden en groeien. Het CBS verwacht in 2030 ruim 40% van de bevolking  65 jaar of ouder zal zijn, in 2020 was dit namelijk 31 %. 

Bij werving en selectie zijn wij op gericht om alleen met echte zorgverleners te werken. In de zorg is niet altijd rooskleurig en soms moet je handen vuilmaken. Ook zien wij zelf op de werkvloer dat nog te veel zorgverleners hier moeite mee hebben met als gevolg geen optimale zorg voor de zorgvrager.

Waarom u ook voor Zorgaannederland moet kiezen?

Werk met zelfde gezichten

Wij doen er alles aan om vaste gezichten aan locatie(s) te matchen. Stabiliteit voor het team en cliënten gewaarborgd.

Gediplomeerde kracht

Wij checken en dubbel checken alle aangesloten zorgverleners. Wij zien erop toe dat alle verplichte cursussen en documenten up-to-date zijn.

Zelfde koers

Zorg verlenen doe je samen en daarom plaatsen wij alleen een zorgverlener die past bij de instelling.

Evaluatie

Meten is weten en groeien. Wij willen weten wat goed gaat en wat beter kan om de beste match te maken.

Alles kunners

De zorgverleners zijn van alle markten thuis. Werken in een zorginstelling vergt meer dan alleen een draaiboek lezen en volgen.

Beste match

Wij passen en meten tot de beste match is bereikt.

Klaar voor een zorgeloze samenwerking?

Neem contact op voor een vrijblijvende gesprek